• RdB

Een heerlijk begin


Met een zieke, overgevende Rico-Jay en een broer Ryan met hevige oorpijn tijdens de jaarwisseling én een in de fik gestoken (?) grijze bak luidden we het nieuwe jaar in. Een brandblusser in huis is dus toch zo gek nog niet ;-)

Even waren we in de veronderstelling dat dit wellicht een slecht voorteken kon zijn voor het komende nieuwe jaar.

Het bleek een futiliteit bij het aanbreken van de tweede dag van het jaar, waarin we een enorm lieve mail kregen van de directeur van Reith Elektrotechniek waarin hij kenbaar maakte een waanzinnige bijdrage te hebben geleverd aan Stichting Rico-Jay To America! Wat een heerlijk begin van het nieuwe jaar!

De jongens hebben nog een week vakantie en hopelijk laat het weer én de gezondheid het toe om ook nog iets leuks te doen, om het nieuwe jaar te vieren, om het leven te vieren.

Op facebook zie ik een oproep voorbij komen waarin kinderen tussen de 8 en 14 jaar worden gezocht om deel te nemen aan een bijeenkomst en een onderzoek om beter te kunnen inspelen op de wensen en behoeften van kinderen als ze ziek zijn.

Ik lees het de jongens voor en spreek mijn gedachten uit dat zij wel eens van toegevoegde waarde kunnen zijn in dit onderzoek gezien hun geheel eigen mening welke ons als ouders nog wel eens wordt verweten, dan wel, dat wij hen deze opleggen. Rico-Jay twijfelt of hij het wel goed over kan brengen, hoe hij over bepaalde zaken denkt maar nadat Ryan hem steunt door te zeggen dat hij hem dan wel zal helpen het een en ander onder woorden te brengen, is hij gerustgesteld en zegt me dat ook hij er wel aan mee wil werken, mits hij er niet voor naar Amsterdam hoeft...

Met een glimlach en vol vertrouwen meld ik de twee broers aan…terwijl Rico-Jay naar de douche rent vanwege een lekkage.

#eenheerlijkbegin #jan2017

© 2019 Stichting Rico-Jay To America.

KVK 64307530  -  info@ricojay.fund  - 06 14 67 63 79