• RdB

Hoe je het went of keert


Vandaag hadden we eindelijk na vele maanden een afspraak met de kinderarts voor broer Ryan vanwege zijn vele onverklaarbare klachten, de aanhoudende hoofdpijn en concentratie stoornissen op advies van het Erasmus.

Echter voordat we weg reden werden we gebeld door school dat Rico-Jay een botsing op school had gehad tegen zijn buik dus daar eerst polshoogte genomen. Het bleek gelukkig niet zo ernstig dat hij mee naar huis moest dus konden we onze rit vervolgen.

Na vele maanden werd broer Ryan eindelijk serieus genomen door een kinderarts en gaat er serieus gekeken worden naar zijn hoofd en lies. Opluchting!

Uiteraard moest er thuis gekomen, even gespeeld worden nadat de broertjes elkaar vandaag amper hadden gezien en zoals broertjes kunnen zijn, ging het er niet zacht aan toe en kreeg Rico-Jay zijn vingers tussen de schuurdeur met een blauwe pink en zere hand tot gevolg. Een overduidelijke pechdag voor Rico en we hopen maar dat die hand met een klodder reumazalf de pijn wat zal verlichten. Gelukkig werkt zijn geest nog prima want vanavond had ik een gesprekje met Rico terwijl hij op de bank lag zei hij een beetje twijfelend : "vrijdag is er een optreden waar we allemaal aan mee mogen doen (carnaval dansje) maar 'pietje' en ik zien dat niet zo zitten en 'pietje' s' moeder heeft ook gezegd dat als we dat niet willen, dat het ook niet hoeft, dus wij gaan dat ook echt niet doen hoor" Ik: "ja dat is het carnavals dansje en als je dat niet wilt hoeft dat volgens mij ook niet..." Rico: (ik citeer!) "ja..nou....ik zei al tegen 'pietje', hoe je het went of keert, er moeten ook kijkers zijn dus dan zijn wij wel kijkers" 😂😂😂😂😂😂😂😂 Even later : " mama, de kinderen in mijn klas zijn eigenlijk best dom want ze weten nóg steeds niet hoe ze mijn naam moeten schrijven..... 'pietje' trouwens ook niet.. " Waarop ik zeg: " ohja? maar 'pietje' kan daar vast niks aan doen" Rico: "nee 'pietje' kan daar niks aan doen want zijn moeder is Belgisch"......

#Hoejehetwentofkeert #feb2017

© 2019 Stichting Rico-Jay To America.

KVK 64307530  -  info@ricojay.fund  - 06 14 67 63 79