• RdB

Opties en een foto


Gisteren zijn we bij de arts geweest om te horen óf en zo ja, welke opties er zijn voor Rico-Jay.

De uitslagen van de biopts zijn nog niet binnen en er moet ook nog een MRI gemaakt worden maar afhankelijk daarvan zijn er 2 opties; 1. Het stoma word opgeheven, en er wordt een tijdelijke spoeluitgang gecreëerd om de dikkedarm te spoelen, er wordt botox ingespoten en hij krijgt een sonde om heel voorzichtig weer eten door de darm te laten gaan naast dat hij een eigen medicijn krijgt voor zijn extreem gevoelige zenuwen in de darmen en onderrug. 2: hetzelfde als hierboven maar dan zonder spoeluitgang.

We moeten er dan ook rekening mee houden dat we dan langer in Amerika moeten zijn vanwege het opbouwen van gewoon eten en zodat ze gelijk in kunnen grijpen als nodig.

Erg vervelend vinden we dat niet daar we een klein beetje verliefd op Amerika zijn geworden ;-)

In ieder geval : het stoma kan opgeheven worden en de pijn kan weg genomen worden!

Volgende week, als de uitslag van de biopts binnen zijn, en als het ons lukt vandaag of morgen de MRI te laten plaats vinden, zal de arts zijn prognose schrijven en kan ik die vanuit Nederland in zien.

Daar zal dan ook de nieuwe rekening uit voort komen.. Voor nu zijn we in ieder geval heel erg blij dat er mogelijkheden zijn en Rico is nog nooit zo vrolijk geweest. We gaan er weer voor!

En natuurlijk wilde zijn arts wel met Rico op de foto voor zijn dagboek☺️

( I love that man! )

#mei2016 #USA #Childrens #Rodriquez

© 2019 Stichting Rico-Jay To America.

KVK 64307530  -  info@ricojay.fund  - 06 14 67 63 79