• RdB

Twee dagen in en aan bed


De 2 dagen van onderzoeken zijn voorbij.

Onderzoeken welke best heftig waren voor Rico-Jay en waarbij hij 2 dagen, op 1 verplichte maaltijd na, niet mocht eten.

De nacht was afschuwelijk voor Rico. Huilend van de pijn lag hij in bed. Dat kon natuurlijk niet maar hij mocht ook niets innemen, omdat dan het onderzoek niet bruikbaar was. Dus werd er een speciaal medicijn voor hem gemaakt wat door het infuus gegeven werd en wat het onderzoek niet zou verstoren. Tevens kreeg hij extra vocht toegediend omdat ze vonden dat hij weinig dronk.

Just in case.... Zeer allert dus!

Het viel zelfs Rico op dat iedereen zo ontzettend aardig is er er veelal gewoon nuchter en realistisch wordt gehandeld. Alle tijd werd genomen en mócht je ook nemen.

Die verplichte maaltijd was ook zoiets, we kregen een menukaart en het maakte niet uit wat hij wilde bestellen, alles waar hij zin in had en ook mama mocht iets te eten bestellen.

Luxe!

Na 2 volledige dagen aan en in het bed en bijna geen slaap waren we beiden blij dat we weer naar 'huis' konden.

Maandag staat er een bezoek aan de arts gepland waarin hij de uitslagen van de biopts en testen zal geven indien deze bekend zijn, maar hij was al heel erg positief en is er van overtuigd dat Rico's stoma zo goed als zeker opgeheven kan worden met een beter resultaat om te kunnen leven zoals een jongetje van zijn leeftijd zou moeten.

Mochten de uitslagen negatief uitpakken dan zal het opheffen van het stoma over maximaal 3 jr kunnen maar de arts verwacht dit niet.

Afwachten dus tot maandag en tot die tijd proberen we hier nog iets te zien van Boston en de omgeving. Vandaag nog even een rustig dagje, Rico heeft nog buikpijn bij staan en lopen maar dat is ook wel logisch.

#mei2016 #Boston #USA #2dageninbed

© 2019 Stichting Rico-Jay To America.

KVK 64307530  -  info@ricojay.fund  - 06 14 67 63 79