• RdB

Vloggen


Na 2,5 week werd het, ondanks dat hij nog steeds koorts had, ondragelijk voor Rico-Jay om thuis te blijven en wilde hij koste wat het kost naar school en zo geschiedde.

Al was papa een fijne hulp voor het huiswerk, het is toch leuker en fijner te leren en werken in de eigen klas al is het maar een paar uurtjes.

Ergens moet er een onsteking hebben gezeten getuige de CRP test en urinestrips welke we thuis hebben. Altijd handig en het scheelt weer een afspraak bij de huisarts.

Fijn dat we nú een huisarts hebben welke met ons mee denkt, het scheelt zo veel stress en het feit dat hij ons serieus neemt is zo veel waard. Ik gun iedereen zo'n huisarts.

Rico-Jay zoekt steeds uitdagingen en bezigheden waarbij zijn conditie niet veel te lijden heeft en al een tijdje heeft hij het over vloggen. Zijn verjaardag komt er aan en een echte camera leek hem wel wat. Ik deed nog een poging om hem te wijzen op de financiële aanschaf van zo'n ding maar hij wist het zeker, grote zus Renée-Denise zou hem wel helpen een goede camera te vinden...totdat hij zijn oog op mijn oude telefoon liet vallen en me vragend aan keek.

Met liefde streek ik over mijn hart, in de hoop dat een camera van zijn verlanglijstje zou verdwijnen, en stelde de telefoon zo in dat hij kan vloggen.

Rico-Jay is zijn verlanglijstje al vergeten en pakte het gelijk professioneel aan met de selfiestick en dook de tuin in. Daar waar de restanten van de ingestortte overkapping nog liggen en meer maar dat mag de pret niet drukken. Het resultaat is HIER te zien. (vergeet niet te liken) :-)

#feb2017 #Vloggen

© 2019 Stichting Rico-Jay To America.

KVK 64307530  -  info@ricojay.fund  - 06 14 67 63 79