April 2, 2017

March 25, 2017

March 22, 2017

March 20, 2017

March 16, 2017

March 12, 2017

March 9, 2017

March 4, 2017

Please reload

Recent Posts

'Grote' vakantie

July 18, 2016

door

Na een week waarin alles veel te snel leek te gaan, is dan eindelijk de 'grote vakantie' aangebroken en kunnen we de balans opmaken;

 

De laatste feestelijke week op school met veel activiteiten, afscheid van de directeur, een tas vol huiswerk en om het voor de 'heren' leuk te houden, hun eigen kleine laptop.

 

De as van wijlen onze grote vriend, welke we zelf in de hangertjes verdeelden en de rest in de strooikoker nog even prijkt tussen de tomaten-en aardbeien plantjes tot we een geschikt moment vinden om het uit te strooien.

 

De laatste zwemles waarbij papa mee mocht zwemmen met de opdracht goed te blijven oefenen... 
Wie daarmee bedoeld werd blijft nog even de gok na het compliment wat Rico-Jay kreeg van de zwemjuf 😉

 

Wederom, gelukkig een tijdelijk, bloedend stoma maar óók op de eerste vakantiedag een kop koffie op bed bij mama gebracht.

 

Bezoek van 2 lieve vriendinnen, Kelly en  Anastasiya Koptyeva, welke mee heeft gedaan aan Miss top of the world plussize 2016 Netherlands en er vandoor ging met de Miss Charity titel waarbij ze ook nog de publieksprijs won. 

 

En oma, welke haar, praktisch nieuwe, scootmobiel te koop had gezet en waarvan de opbrengst naar Stichting Rico-Jay To America gaat, is vandaag verkocht. 
De koper, welke op de hoogte was van Rico-Jay, heeft de scootmobiel meegenomen en heeft naast het afgesproken bedrag zelfs nog een extra donatie gedaan! Hoe lief!

 

Graag willen we dan ook de eigenaren van De groene Trambrug bedanken. ❤

 

 

 

 

Please reload

RSS Feed